0735 - 67 03 89danijeldimitrijevic87@hotmail.com

En målare i Bollebygd och Ulricehamn

En målare i Bollebygd och Ulricehamn

Om du behöver hjälp av en målmedveten, engagerad och prisvänlig målare i Bollebygd eller Ulricehamn, så har du kommit fullständigt rätt. Jag, Dimitrijevic, Danijel, har arbetat inom måleribranschen i ett flertal år och jag har möjlighet att hjälpa till med de flesta typer av uppdrag inom måleribranschen. Jag hjälper exempelvis till med målning, gips, keramiska plattor, målning av hus från utsidan, impregnerat trä, installation av kök, montering av laminat och andra golv och mycket, mycket mera. När jag åtar mig uppdrag, så arbetar jag alltid noggrant, strukturerat och ändamålsenligt. Jag försöker alltid att lägga upp arbetet efter de förutsättningar, behov och önskemål som du som kund har på mitt arbete. Det är alltid du som kund som bestämmer hur mycket eller hur litet hjälp som du vill ha av mig.

Utnyttja ROT-avdraget

Om du är en privatperson, så kan du självfallet alltid utnyttja ROT-avdraget, när du tar hjälp av mig, Dimitrijevic, Danijel. ROT-avdraget är en skattefinansierad reform, som ger rätt till en viss rabatt på arbetskostnaden, när man anlitar ett måleriföretag likt mitt. I skrivande stund ger ROT-avdraget möjlighet till 30 procents avdrag på all arbetskostnad. Om du vill veta mera om ROT-avdraget, så är du välkommen att höra av dig till mig, Dimitrijevic, Danijel för mer information kring detta. Jag har erfarenhet av att ha arbetat med ROT-avdraget i många år, så jag kan det mesta som rör detta.

Är du intresserad?

Om du är intresserad av att eventuellt få hjälp av mig, så kan du kontakta mig. Jag kan tillsammans med dig komma fram till en passande lösning för de önskemål och behov som du har. Du kan även begära en offert för presumtiva tjänster. Detta har fördelen att du i lugn och ro kan fundera över, huruvida du vill anlita mig eller ej. Alla offerter som jag giver till mina kunder är fullständigt kostnadsfria.

Jag ser fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha min hjälp med kring måleri. Med min hjälp blir det enkelt och kostnadseffektivt att få hjälp.